Almere

Purple Puppy Gastouderbureau Almere biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0 – 13 jaar. Of u nu dagopvang of naschoolse opvang zoekt  bij onze betrokken, professioneel en liefdevolle gastouders krijgt uw kind(je) de persoonlijke aandacht die hij /zij verdiend.

Een kinderdagverblijf te druk, massaal of op een andere manier niet geschikt voor uw kindje, de gastouders van Purple Puppy Almere bieden uw kindje een tweede thuis.
Purple Puppy Gastouderbureau biedt u flexibele opvang tegen scherpe tarieven. Daarnaast zorgt de samenwerking met kinderdagverblijf ’t Speelpleintje in Almere- Haven voor dat extra beetje rust als uw gastouder afwezig is. Dit allemaal tegen dezelfde scherpe tarieven.

Al onze gastouders zijn gescreend en voldoen aan de eisen conform de wet Kinderopvang. Uw kind(je) wordt in veiligheid en met liefde en aandacht opgevangen. Uitgaande van de behoefte van het kind kan hij / zij zich ontwikkelen tot een zelfstandig persoontje.

Wij komen graag bij u als vraagouder thuis om uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen en zo te zorgen voor een goede match.

Voor verdere specifieke informatie over wat wij u bieden als vraag- of gastouder kunt u terecht op de betreffende pagina’s. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden neemt u dan contact op met Anja Visscher voor vrijblijvend advies of informatie.

Wij hopen u snel te mogen begroeten bij Purple Puppy Gastouderbureau Almere.